GreenTeam 2018 presenteert nieuwe waterstof-auto

Op maandag 23 april 2018 presenteerde het Green Team Twente in de Grolsch Veste hun nieuwe waterstof-auto.
Met deze nieuwe auto doen ze dit jaar van 5 tot 8 juli weer mee met de Shell Eco Marathon in London. Vorig jaar behaalden onze Twentse studenten de eerste prijs, en dit jaar hoopt men dit succes te evenaren.

Bij de presentatie waren ook enkele belangstellende Principia-leden aanwezig.

De nieuwe Twentse waterstof-auto, klaar voor de Shell Eco Marathon
Deze Twentse studentenactiviteit wordt “mede mogelijk gemaakt door Principia”. Op die manier wordt concreet invulling gegeven aan een stukje solidariteit van de Principia-alumni met de huidige WB-studenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *