“Senior Expert Support” helpt op het FossielvrijVarenPlein op Boot Holland 2020

Ook dit jaar waren meerdere Principianen van Senior Expert Support in de periode van 7 t/m 11 februari 2020 weer present op Boot Holland.

Daar was op initiatief van de Stichting Elektrisch Varen Friesland (SEFF) een “FossievrijVarenPlein” ingericht, waar verschillende watersportondernemers op dit gebied hun producten demonstreerden.

Foto: Ir. Gert Colenbrander, ex SEFF-voorzitter Haye Talsma en SEFF-voorzitter Ale Bok bewonderen op Boot Holland 2020 de door Principia-SeniorExpertSupport ontwikkelde innovatieve e-aandrijving

Tevens was hier een prototype te zien van de innovatieve e-aandrijving , zoals die in opdracht van SEFF door Principia-SeniorExpertSupport is ontwikkeld.

Principia-vrijwilligers Detmer Koppius, Gert Colenbrander, Geert Hidding, Albert op de Hoek en Anne F van der Meer maakten deel uit van de SEFF-standbemanning op dit “plein”.

Met veel voldoening kon aan de geinteresseerde beursbezoeker voorlichting worden gegeven – vooral over de technische aspecten van elektrisch varen.

 

Dit is slechts één van de activiteiten van Principia – Senior Expert Support?  Nieuwsgierig naar wat we allemaal nog meer doen? Neem contact op met ir. Geert Hidding – geert.hidding@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *