De Principiaprijs herleeft

Na 3 jaar is het weer zover… de Princiaprijs is weer terug. Op 21 november 2019 gaan WB-studententeams de strijd aan om de meest originele en creatieve oplossing te vinden voor een probleem dat door het Enschedese Pentair Xflow (membraantechnologie) is aangedragen. In de ochtend wordt de case gepresenteerd, en verder de hele dag gereserveerd om aan de opgave te werken. Aan het eind van de middag beoordeelt een jury (bestaande uit 2 leden van PentairXflow, 2 leden van Principia en 2 leden van de UT)  de resultaten. Het winnende team gaat er met een geldprijs van 3000 euro vandoor.

Voor een beperkt aantal Principia-leden is er de mogelijkheid om deze dag bij te wonen. Belangstelling? Dan graag even een mailtje naar a.meer35@upcmail.nl

Anne F.van der Meer

 

Inmiddels heeft dit mooie evenement weer plaats gevonden zie het verslag van de dag hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *