Lid worden

Lidmaatschap van Principia kost € 30 per jaar. Lidmaatschappen worden automatisch verlengd met één kalenderjaar tenzij men voor 1 december van het lopende jaar opzegt.

Met uw lidmaatschapsgeld ondersteunt Principia diverse studenten-initiatieven die het studeren op onze faculteit interessanter en leuker maken, en die bijdragen aan een positieve uitstraling van de Universiteit Twente in het algemeen en de opleiding Werktuigbouwkunde (Mechanical Engineering) in het bijzonder.

Verder informeren we u over de faculteit en de studenten activiteiten en uiteraard kunt u als lid meedoen aan de verschillende projecten die er lopen.

Bent u nog geen lid en wel afgestudeerd (bachelor of master) op de UT bij Werktuigbouwkunde? Meldt u dan aan via Principia.Contact@gmail.com.

Aanbod voor recent afgestudeerde alumni

Voor alle bachelor afgestudeerden geldt: als u recentelijk bent afgestudeerd van de bachelor opleiding van werktuigbouwkunde kunt u vanaf het moment van afstuderen gratis lid worden van Principia zolang u bij werktuigbouwkunde ook de master opleiding volgt.

Voor alle master afgestudeerden geldt een aanbod om voor het eerste jaar van uw lidmaatschap (na moment van het afstuderen) slechts €15 te betalen; vanaf het tweede jaar zal het volledige bedrag gevraagd worden. Ditzelfde aanbod geldt ook voor bachelor afgestudeerden die niet op de UT doorgaan met de master’s opleiding.

Lidmaatschap opzeggen

U kunt uw lidmaatschap beëindigen door ruim voor 1 december een bericht te sturen naar Principia.Contact@gmail.com. U ontvangt van ons een antwoord waarin wij uw uitschrijving bevestigen.