Senior Expert Support (SES)

Algemeen

“Senior Expert Support” is een belangrijke activiteit van Principia, waarbij alumni hun kennis en ervaring ter beschikking stellen aan bedrijven en instellingen. Onze experts zijn vooral “jong” gepensioneerde alumni bij wie voldoening en werkplezier op de eerste plaats komen. De vragers zijn vaak starters en MKB bedrijven, bij wie kennis en ervaring onvoldoende aanwezig zijn. Daarnaast kunnen wij praatpaal zijn en een onafhankelijke mening geven. Binnen deze activiteit, die al vele jaren loopt, is een expertisebank opgebouwd met meer dan 40 WB-alumni met ervaring op allerlei vakgebieden. De vragen om ondersteuning of advies, worden door het projectteam voorgelegd aan één of meerdere deelnemende alumni, die deze vervolgens zelfstandig uitvoeren.

Stand van zaken

Jaarlijks komen er ca. 20 vragen binnen. Het merendeel daarvan komt tot dusver uit het oosten en noorden van het land. Voor veel alumni heeft dat geleid tot een leuke klus.
SES is actief op diverse fronten: SES Actueel

Projectteam

v.l.n.r.: Steven Olthof; Henny Abcouwer; Anne van der Meer; Leo Koekenberg; Geert Hidding; Detmer Koppius

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe activiteiten. Wanneer u denkt dat we u ergens mee kunnen helpen, neem dan contact op. Het is een unieke kans om gebruik te maken van externe hoog gekwalificeerde kennis en ervaring!

Wilt u graag expert worden meld u zich dan aan bij de leider van het Senior Expert Support team, Geert Hidding via zijn e-mail adres: geert.hidding@gmail.com.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de SES-folder, een SES-presentatie en de SES-Special elektrisch varen.